Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Antipasti de Salumi. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis służy 12 i kosztuje $1.98 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką pieprz, parmezan, importowaną bresaolę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Salumi z brzoskwiniami i rukolą, Fasolka szparagowa z Salumi Vinaigrette, oraz Wędzona sardynka Cezar z Salumi i grzankami.
Instrukcje
1
Wszystkie składniki układamy dekoracyjnie na półmisku.
2
Ułóż bresaola na półmisku lub na poszczególnych potrawach.
3
Skropić oliwą z oliwek, posypać sokiem z cytryny i kilkoma zmielonymi szczypcami czarnego pieprzu. Wierzch z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu