Antipasti de Salumi

Antipasti de Salumi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Antipasti de Salumi. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis służy 12 i kosztuje $1.98 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką pieprz, parmezan, importowaną bresaolę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Salumi z brzoskwiniami i rukolą, Fasolka szparagowa z Salumi Vinaigrette, oraz Wędzona sardynka Cezar z Salumi i grzankami.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki układamy dekoracyjnie na półmisku.
2
Ułóż bresaola na półmisku lub na poszczególnych potrawach.
3
Skropić oliwą z oliwek, posypać sokiem z cytryny i kilkoma zmielonymi szczypcami czarnego pieprzu. Wierzch z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia13
Magazyn