Anticuchos z pieczonym sosem z żółtego pieprzu (peruwiańskie kebaby wołowe)
Anticuchos z pieczonym sosem z żółtego pieprzu (peruwiańskie kebaby wołowe) to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 danie główne. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 25g białka, oraz 5G tłuszczu. Jeśli masz mielony kminek, mielony aji amarillo, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mieloną kurkumę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Cytrynowe Nadziewane Wiśniami jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Anticuchos (Peruwiański Kebab Wołowy), Peruwiańskie Anticuchos, oraz Pieczony Sos Z Żółtego Pieprzu.
Instrukcje
Aby przygotować wołowinę, połącz pierwsze 7 składników w dużej misce; dobrze Wrzuć. Przykryć i schłodzić 3 godziny.
Aby przygotować ognisty rub, połącz pietruszkę, 1 łyżeczkę soli, 1 łyżeczkę papryki, 1/2 łyżeczki pieprzu i 1/4 łyżeczki kurkumy.
Usuń wołowinę z miski; wątek wołowiny na każdym z 6 (10-calowy) szaszłyki. Naciśnij Fiery rub na wołowinę.
Umieść kebaby na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 6 minut lub do pożądanego stopnia przydatności, obracając raz.
Podawać z pieczonym sosem z żółtego pieprzu.
Całość zawiera pieczony sos z żółtego pieprzu.