Angel Hair makaron z przegrzebki i rukola może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 35 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz makaron angel hair, sok z cytryny, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 124 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Angel Hair makaron z przegrzebkami i rukolą, Zapiekane przegrzebki z anielskim makaronem, oraz Kremowe przegrzebki z anielskim makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wypłukać przegrzebki i dobrze osuszyć ręcznikami papierowymi. Doprawić przegrzebki solą i pieprzem. Na dużej, ciężkiej patelni smażyć na dużym ogniu, rozgrzać oliwę, aż się połyśnie. W partiach bez tłoku, dodać przegrzebki i sear aż ładnie rumiane z jednej strony, o 2 protokół. Obróć przegrzebki nad i brązowy z drugiej strony, o 1 minutę więcej. Odstawić wszystkie przegrzebki na patelnię, dodać skórkę cytrynową i tymianek i chwilę gotować. Za pomocą łyżki szczelinowej, przenieść przegrzebki do miski. Zmniejszyć ogień do niskiej i dodać masło i szalotki na patelni. Smażyć, aż zmiękną, o 4 protokół.Tymczasem doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu. Obficie posolić wrzącą wodę, dodać makaron i gotować, aż al dente (miękkie, ale twarde do kęsa), 3 do 4 protokół.Podczas gotowania makaronu, dodać sok z cytryny i bulion do patelni i deglaze patelni, mieszając zeskrobać się rumiane kawałki od dołu. Dusić, aż lekko zgęstnieje, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania Wkładki
Srebrne Nonpareile
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Cukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dobrze odcedzić makaron i dodać go do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj przegrzebki i wszelkie soki, które nagromadziły, a następnie dodać kapary i orzeszki piniowe. Wrzucić na małym ogniu, aby zakończyć gotowanie przegrzebki i wymieszać składniki, o 1 minutę. Smak i dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
4
Przełożyć do rozgrzanej dużej, płytkiej miski, dodać liście rukoli i delikatnie wrzucić.