Angel Food Flag Cake

Angel Food Flag Cake
Angel Food Flag Cake może być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 16 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, jagody, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Angel Food Cake, Angel Food Jam Cake, oraz Angel Food Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przesuń stojak piekarnika do pozycji środkowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Beat ciasto mix i 1 1/4 szklanki zimnej wody w bardzo dużej szklanej lub metalowej misce z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund; beat na średniej prędkości 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wlać do 2 ungreased Bochenek Patelnie, 9x5x3 cale, lub 3 ungreased Bochenek Patelnie, 8 1/2x4 1/2x2 1/2 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
5
Piec 9-calowe patelnie 35 do 45 minut, 8 1/2-calowe patelnie 28 do 38 minut, lub do góry jest ciemny złoty brąz i pęknięcia czują się bardzo suche i nie lepkie. Nie lekceważ. Natychmiast obróć każdą patelnię na bok na żaroodpornej powierzchni i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Uruchom nóż wokół krawędzi; usuń z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Ułóż każdą tę samą patelnię z plastikową folią, umożliwiając owinięcie na krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
7
W malinach, cukrze i dżemie umieścić maliny, cukier i dżem w maszynce kuchennej; przykryć i przetworzyć, używając 3 szybkich ruchów włączania i wyłączania, aż do grubo posiekanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
8
Każdy Bochenek pokroić poziomo na 4 plastry, za pomocą ząbkowanego lub elektrycznego noża.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
9
Na dnie każdej patelni umieścić po 1 plaster; na każdej z nich rozprowadzić po 3 łyżki mieszanki malin. Top z innym kawałek ciasta. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną malin i plastrami ciasta. Przykryć folią i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny do schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Aby łatwo usunąć bochenki z patelni, umieść talerz do góry nogami na patelni; Odwróć patelnię do góry nogami na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Zdejmij patelnię i folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Każdy Bochenek pokroić w poprzek na 8 plastrów, za pomocą noża ząbkowanego lub elektrycznego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
13
Podawać z bitą polewą i jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn