Angel Berry Summer Pudding
Angel Berry Summer Pudding to bezglutenowe deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z rumu, truskawki, maliny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Angel Food Cake z letnim sosem jagodowym, Letni Budyń Jagodowy, oraz Letni Budyń Jagodowy.
Instrukcje
Wymieszać ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, używając zimnej wody. Ostudzić całkowicie; ciasto rozerwać na kawałki wielkości kęsa.
W międzyczasie zrób mieszanki budyniowe zgodnie z zaleceniami na opakowaniu budyniu, używając 4 szklanek mleka i dodając ekstrakt z rumu.
Łyżka jedną trzecią budyniu do dołu prostokątnego naczynia do pieczenia, 13x9x2 cali.
Warstwę z połową kawałków ciasta i połową jagód. Powtórz warstwy, kończąc pozostałym budyniem.
Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny.
Każdą porcję udekorować bitą polewą.