Andy ' S Sweet and Savory Untraditional Meatloaf może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 681 kalorii, 30g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, ketchup, konfitury z malin i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Słodkie I Słone Klopsy Bezglutenowe, Andy ' S Angel Food Cake-A Tribute to Andy Griffith, oraz Andy Ricker ' s Naam Jim Kai (Sweet chile dipping sauce) dla podobnych receptur.
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce i ubijaj, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozgrzać ciężką patelnię na med-high ciepła i dodać olej raz gorące. Podsmaż cebulę, pieprz, seler, marchew, i Serrano do miękkości (5 + minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj czosnek, tymianek, ancho chili w proszku, dużą szczyptę soli i kilka zwojów pieprzu. Podsmażyć dodatkowe 2-3 minuty, aż pachnące (uważaj, aby nie spalić czosnek).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku Soli
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Ząbków Czosnku
(duża Tuba)
5
Zdjąć z ognia i odstawić do cool.In duża miska, połączyć połowę sosu, wołowina, wieprzowina, jajka, bułka tarta, tequila, i smażone warzywa.
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Tequila
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
(Keebler)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wymieszać z rękami do uzyskania jednorodności.
7
Dodaj więcej bułki tartej w razie potrzeby, jeśli mieszanina jest zbyt płynna. Uważaj, aby nie przegniatać, ponieważ mięso stanie się twarde, jeśli będzie przepracowane. Uformuj mieszaninę w bochenek na ciężkiej patelni (jeśli dowód piekarnika) lub na patelni do pieczenia Pyrex. Bochenek obficie zalać pozostałym sosem i przykryć ułożeniem świeżych liści szałwii (nie potrzebujesz Tony, wystarczy, że każdy kawałek będzie miał JEDEN lub dwa liście).
Piec przez 10 minut w temperaturze 218°, następnie obniżyć temperaturę do350 i piec przez kolejną godzinę lub do temperatury wewnętrznej około160 przykryć i odpocząć przez 10-15 minut, pokroić, posypać lekko startym serem Pecorino i podawać.