Andy ' S Sweet and Savory Untraditional Meatloaf

Andy ' S Sweet and Savory Untraditional Meatloaf
Andy ' S Sweet and Savory Untraditional Meatloaf może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 681 kalorii, 30g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, ketchup, konfitury z malin i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Słodkie I Słone Klopsy Bezglutenowe, Andy ' S Angel Food Cake-A Tribute to Andy Griffith, oraz Andy Ricker ' s Naam Jim Kai (Sweet chile dipping sauce) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce i ubijaj, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozgrzać ciężką patelnię na med-high ciepła i dodać olej raz gorące. Podsmaż cebulę, pieprz, seler, marchew, i Serrano do miękkości (5 + minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj czosnek, tymianek, ancho chili w proszku, dużą szczyptę soli i kilka zwojów pieprzu. Podsmażyć dodatkowe 2-3 minuty, aż pachnące (uważaj, aby nie spalić czosnek).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku SoliSos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku Soli
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
(duża Tuba)(duża Tuba)
5
Zdjąć z ognia i odstawić do cool.In duża miska, połączyć połowę sosu, wołowina, wieprzowina, jajka, bułka tarta, tequila, i smażone warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
TequilaTequila
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
(Keebler)(Keebler)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wymieszać z rękami do uzyskania jednorodności.
7
Dodaj więcej bułki tartej w razie potrzeby, jeśli mieszanina jest zbyt płynna. Uważaj, aby nie przegniatać, ponieważ mięso stanie się twarde, jeśli będzie przepracowane. Uformuj mieszaninę w bochenek na ciężkiej patelni (jeśli dowód piekarnika) lub na patelni do pieczenia Pyrex. Bochenek obficie zalać pozostałym sosem i przykryć ułożeniem świeżych liści szałwii (nie potrzebujesz Tony, wystarczy, że każdy kawałek będzie miał JEDEN lub dwa liście).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Szałwiaświeża Szałwia
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Piec przez 10 minut w temperaturze 218°, następnie obniżyć temperaturę do350 i piec przez kolejną godzinę lub do temperatury wewnętrznej około160 przykryć i odpocząć przez 10-15 minut, pokroić, posypać lekko startym serem Pecorino i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Składniki

11 funt cukinii,suszony proszek ancho chile (lub papryka, jeśli jest niedostępny)suszony proszek ancho chile (lub papryka, jeśli jest niedostępny)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibułka tarta (więcej o rezerwie w razie potrzeby)bułka tarta (więcej o rezerwie w razie potrzeby)1marchewka pokrojona w kostkęmarchewka pokrojona w kostkę1łodygaseler naciowy pokrojony w kostkęseler naciowy pokrojony w kostkę2(zima)Musztarda DijonMusztarda Dijon2Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)pokroić w kliny, 1 )pokroić w kliny, 1 )5ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione1słodka papryka, pokrojona w kostkę (dowolny kolor, ale zielony)słodka papryka, pokrojona w kostkę (dowolny kolor, ale zielony)454Orzechy dowolne (posiekane)1 łyżeczka nasion kopru włoskiego, 1/3 dłoni1 łyżeczka nasion kopru włoskiego, 1/3 dłoni11 funt cukinii,świeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz454Orzechy dowolne (posiekane)wieprzowina mielonawieprzowina mielona1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiPłatki Crispix, rozdrobnionePłatki Crispix, rozdrobnione1szczyptaRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy3(zima)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1Dużecebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikonfitury malinowe (lub inne ciemne, cierpkie konfitury jagodowe)konfitury malinowe (lub inne ciemne, cierpkie konfitury jagodowe)1zostawićświeża szałwiaświeża szałwia1Serrano chili, pokrojone w kostkęSerrano chili, pokrojone w kostkę1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)SOS sriracha (lub inny sos chili z kopnięciem)SOS sriracha (lub inny sos chili z kopnięciem)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkitequila (opcjonalnie)tequila (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn