Andouille-Zupa krem z krewetek trwa około 50 minut od początku do końca. Za 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 410 kalorii, 23G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 7. Sprawdza się jako dość niedrogie danie główne. Jest idealny do Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką sól, linki do kiełbasy andouille, tymianek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 45%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sczerniałe krewetki na jarmużu i puree ze słodkich ziemniaków z kremem Andouille, Sczerniałe krewetki na jarmużu i puree ze słodkich ziemniaków z kremem Andouille, oraz Krewetki i Andouille Gumbo.
Instrukcje
1
Na dużej patelni podsmaż pierwsze sześć składników na maśle, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
3
Dodaj kukurydzę, pomidory, bulion, tymianek, chili w proszku, sól, pieprz i cayenne. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Dodaj krewetki i śmietanę. Doprowadzić do delikatnego wrzenia. Dusić bez przykrycia przez 8-10 minut lub do momentu, gdy krewetki zmienią kolor na różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki