Andouille z wędzoną papryką i czerwonym winem

Andouille z wędzoną papryką i czerwonym winem
Andouille z wędzonym Paprikanem i czerwonym winem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 240 kalorii, 11g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, papryka, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Wędzona Papryka-Andouille Glazurowane, Dressing z wędzoną ostrygą i Andouille, oraz Wędzona kiełbasa andouille z papryką i Rigatoni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować andouille kiełbasa rundy w gorącym oleju w dużej patelni na średnim ogniu 3 minut z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa AndouilleKiełbasa Andouille
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Wymieszać w oregano, czosnek, i papryka, i gotować 1 minutę lub aż pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
3
Dodaj czerwone Wino i gotuj, często mieszając, 2 do 3 minut lub aż wino zostanie zmniejszone i zagęszczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Przenieść do płytkiej miski i udekorować, w razie potrzeby.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Podawać z drewnianymi kostkami.
6
* Można zastąpić pikantną wędzoną kiełbasę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa WędzonaKiełbasa Wędzona
7
Porada: Jeśli nie masz wędzonej papryki, zastąp 1/2 łyżeczki. tradycyjna papryka i 1/4 łyżeczki. mielony kminek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Kminek MielonyKminek Mielony
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn