Andouille z wędzoną papryką i czerwonym winem
Andouille z wędzonym Paprikanem i czerwonym winem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 240 kalorii, 11g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, papryka, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Wędzona Papryka-Andouille Glazurowane, Dressing z wędzoną ostrygą i Andouille, oraz Wędzona kiełbasa andouille z papryką i Rigatoni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować andouille kiełbasa rundy w gorącym oleju w dużej patelni na średnim ogniu 3 minut z każdej strony lub aż rumiane.
Wymieszać w oregano, czosnek, i papryka, i gotować 1 minutę lub aż pachnące.
Dodaj czerwone Wino i gotuj, często mieszając, 2 do 3 minut lub aż wino zostanie zmniejszone i zagęszczone.
Przenieść do płytkiej miski i udekorować, w razie potrzeby.
Podawać z drewnianymi kostkami.
* Można zastąpić pikantną wędzoną kiełbasę.
Porada: Jeśli nie masz wędzonej papryki, zastąp 1/2 łyżeczki. tradycyjna papryka i 1/4 łyżeczki. mielony kminek.