Andouille i czerwona fasola z ryżem
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Andouille i czerwona fasola z ryżem może być ogromny przepis, aby spróbować. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 19g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, fasolę, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Czerwona Fasola I Ryż Z Kiełbasą Andouille, oraz Andouille ryż i biała fasola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj kiełbasę; gotować 3 protokół lub do lekko rumiane. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść kiełbasę do miski i zachować ciepło.
Dodaj paprykę, cebula, przyprawa Cajun, tymianek, i sos paprykowy na patelni; smażyć 3 minut lub aż cebula będą miękkie.
Dodaj fasolę i bulion na patelnię; gotować 8 minut lub aż gruby, puree połowę fasoli.
Dodaj kiełbasę, pietruszkę i sól na patelnię; gotować 1 minutę lub do dokładnie ogrzanego, od czasu do czasu mieszając.