Anchoïade Z Rzodkiewką, Koprem Włoskim, Selerem I Marchewką

Anchoïade Z Rzodkiewką, Koprem Włoskim, Selerem I Marchewką
Anchoïade z rzodkiewką, koprem włoskim, selerem i marchewką to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 20 porcjami. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mało kto lubi tę przystawkę. Jeśli masz rzodkiewki, ząbki czosnku, łodygi selera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Pikantny smażony koper włoski, seler i korzeń selera z chińską kiełbasą, Pieczony korzeń selera i rzodkiewki, oraz Zielona Sałatka Z Olejem Z Orzechów Włoskich, Selerem Naciowym I Rzodkiewką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić anchoade, na małej patelni na małym ogniu, ogrzać 2/3 szklanki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać anchois i czosnek i gotować, tłuczenie anchois, aż rozpuścić się w oleju, aby pasta, o 3 protokół. Stopniowo mieszaj wystarczającą ilość pozostałego oleju, aby nadać sosowi konsystencję gęstego vinaigrette. Alternatywnie rozgnieść czosnek i anchois razem w moździerzu z tłuczkiem lub proces w mini robocie do pasty, a następnie powoli dodać oliwę z oliwek, aby uzyskać odpowiednią konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
3
Przełożyć do małej miski.Rzodkiewki, koper włoski, seler i marchew ułóż w misce lub na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Podawać w towarzystwie anchoade.
5
Służy 8.Wskazówka do serwowania: Zaproponuj kilka chrupiących bagietek lub kilka patyczków chlebowych wraz z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
BagietkaBagietka
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia14
Magazyn