Anchoïade Z Rzodkiewką, Koprem Włoskim, Selerem I Marchewką
Anchoïade z rzodkiewką, koprem włoskim, selerem i marchewką to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 20 porcjami. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mało kto lubi tę przystawkę. Jeśli masz rzodkiewki, ząbki czosnku, łodygi selera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Pikantny smażony koper włoski, seler i korzeń selera z chińską kiełbasą, Pieczony korzeń selera i rzodkiewki, oraz Zielona Sałatka Z Olejem Z Orzechów Włoskich, Selerem Naciowym I Rzodkiewką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić anchoade, na małej patelni na małym ogniu, ogrzać 2/3 szklanki oliwy z oliwek.
Dodać anchois i czosnek i gotować, tłuczenie anchois, aż rozpuścić się w oleju, aby pasta, o 3 protokół. Stopniowo mieszaj wystarczającą ilość pozostałego oleju, aby nadać sosowi konsystencję gęstego vinaigrette. Alternatywnie rozgnieść czosnek i anchois razem w moździerzu z tłuczkiem lub proces w mini robocie do pasty, a następnie powoli dodać oliwę z oliwek, aby uzyskać odpowiednią konsystencję.
Przełożyć do małej miski.Rzodkiewki, koper włoski, seler i marchew ułóż w misce lub na półmisku.
Podawać w towarzystwie anchoade.
Służy 8.Wskazówka do serwowania: Zaproponuj kilka chrupiących bagietek lub kilka patyczków chlebowych wraz z warzywami.