Anchois Pinwheels
Anchois Pinwheels to pescatarian przepis z 72 porcjami. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 11g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka parmezanu, ząbek czosnku, żółtko jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Spróbuj Kurczak Anchois, Sardela palmiers, oraz Crostini z jajkiem i Sardelą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz anchois i następne 4 składniki; dobrze wymieszaj i odstaw.
Zwiń każdy arkusz ciasta na 12-calowy kwadrat na lekko posypanej mąką powierzchni.
Ciasto pokroić na 72 (2-calowe) kwadraty. Dla każdego kwadratu, wyciąć szczelinę z każdego rogu w ciągu 1/4 cala od środka.
Łyżka 1/4 łyżeczka mieszanki sardeli do środka każdego kwadratu. Złóż co drugi koniec szczelin w kierunku środka. (Wskazówki spotkają się w centrum, tworząc wiatraczek.) Naciśnij, aby uszczelnić.
Połącz żółtko i 1 łyżkę wody.
Pędzelki posmarować mieszanką jajeczną; posypać serem.
Piec w temperaturze 375 przez 10 do 12 minut lub do złotego koloru.