Ancho Chili-Przyprawiona Tilapia
Ancho Chili-przyprawione Tilapian jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 23G białka, 2G tłuszczu i w sumie 115 kalorii. Ten przepis służy 4. Za $2.22 za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 6 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Mieszanka oregano, sproszkowanego czosnku, soku z limonki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chili przyprawione Tilapian w sosie czosnkowym, Orzechy Pomarańczowo-Ancho, oraz Ancho Chorizo Chili dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Połącz pierwsze sześć składników; posyp filety. Gotuj filety na dużej patelni nieprzywierającej pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu przez 3-4 minuty z każdej strony lub do momentu, aż ryby łatwo się płatki widelcem.
W międzyczasie połącz majonez, sok z limonki i oregano w małej misce.
Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, wino musujące i Pinot Grigio to moje najlepsze typy tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir]()
Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir
kawa, śliwka, granat