Ancho Chile Brussels Slaw
Ancho Chile Brussels Slaw jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Mieszanka ancho chiles, oliwy z oliwek, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od Foodnetwork ma 5 fanów. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 35 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ancho Chile Brussels Slaw, Kawa i Ancho Chile Spódnica stek z Zielonym Chile-Apple Relish, oraz Ancho Chile Salsa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Pokrojone brukselki i ancho chiles wymieszać z oliwą z oliwek, 1 łyżeczką soli i pieprzu, a następnie rozprowadzić w 1 warstwie na średniej blasze do pieczenia. Pieczeń do miękkości i złoty kolor, o 15 protokół.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić 10 protokół.
W międzyczasie połączyć majonez, śmietanę, miód i ocet w średniej misce. SOS przyprawiamy solą i pieprzem. Wrzucić brukselki i ancho chiles z opatrunkiem, aż dobrze połączone.
Przechowywać w lodówce i podawać na zimno.
Uwaga kucharza: użyj nożyc kuchennych, aby łatwo przeciąć chili ancho w pierścienie.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Juve y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Juve y Camps Reserva de la Familia 40-lecie Cuvee Cava]()
Juve y Camps Reserva de la Familia 40-lecie Cuvee Cava
Blady Złoty Kolor, ta Cava ma aromaty dojrzałych białych brzoskwiń, opiekanej bagietki z nutami cytrusów i moreli. Podniebienie jest bogate i szerokie o smaku zielonego jabłka, jaśminowej zielonej herbaty i prażonych migdałów. Ten Brut nature cava jest niezwykle wszechstronny, ponieważ nie dodaje się dawki, więc kwasowość i pęcherzyki oczyszczają podniebienie po każdym kęsie. Polecane Dania: krewetki czosnkowe, okoń morski marynowany w miso, tuńczyk inkrustowany sezamem, Kurczak tikka masala i Jamon Iberico.