Ananasowe Ciasto Rumowe Do Góry Nogami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ananasowego ciasta rumowego do góry nogami. Jedna porcja zawiera 423 kalorie, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jeśli masz Rum ananasowy, masło, ananas i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Ciasto Ananasowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Ananasowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w 13x9-cala (3-quart) szklane naczynie do pieczenia, roztopić masło w piekarniku.
Posypać brązowym cukrem równomiernie masłem. Ułóż plastry ananasa w 4 rzędach po 3 rzędach.
Umieść 1 wiśnię na środku każdego kawałka ananasa.
W dużej misce, wymieszać ciasto beat, zastrzeżone 1 szklanka soku ananasowego, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Wlać ciasto na plastry ananasa.
Piec 28 do 33 minut lub aż złoty kolor i ciasto sprężyny z powrotem, gdy lekko dotknął w centrum. Uruchom nóż wokół krawędzi naczynia do pieczenia poluzować ciasto. Fajne 5 minut.
Umieść żaroodporny talerz do serwowania do góry nogami na naczyniu do pieczenia; obróć płytę i naczynie.
Umyć lub skropić rumem ciasto.
Pokroić w 4 rzędy po 3 rzędy, aby każda porcja miała na wierzchu plasterek ananasa.