Ananas zawinięty w boczek i kasztany wodne
Ananas zawinięty w boczek i kasztany wodne mogą być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 77 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 39 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, kawałki ananasa, wykałaczki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ananas zawinięty w boczek i kasztany wodne, Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem, oraz Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem.
Instrukcje
W małej misce wymieszać kasztany wodne wraz z czosnkiem w proszku i sosem sojowym. Odstawić do marynowania na 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Odcedzić kasztany wodne, odrzucając sos sojowy.
Na środku każdego kawałka bekonu ułożyć kawałek ananasa, a na nim kasztan wodny. Złóż końce boczku nad kasztanem wodnym i zabezpiecz wykałaczką. Powtórz z pozostałym boczkiem, ananasem i wodnymi kasztanami. W misce delikatnie wrzucić zawinięte w boczek kasztany z brązowym cukrem, a następnie umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 minut, następnie obrócić kawałki i kontynuować pieczenie 15 do 35 minut dłużej, aż boczek ugotuje się do pożądanego stopnia doneness. Krótko osuszyć na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu i podawać na gorąco.