Przepis ananas Tomatillo Salsan jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 18 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 100. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka butelkowanego soku z cytryny, ananasa, octu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Grillowana Tomatillo I Salsa Ananasowa, Tacos z soczewicy z grillowanym ananasem-Tomatillo Salsa, oraz 10 Top Tomatillo s i pieczona Tomatillo i zielona oliwkowa Salsa.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego można spróbować to Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.