Ananas Glazurowany
Glazurowany ananas może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka mocno brązowego cukru, rumu, ananasa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Spróbuj Szynka Ananasowa Glazurowana, Szynka Ananasowa Glazurowana, oraz Placek Ananasowy Glazurowany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać obie strony plasterków ananasa równomiernie brązowym cukrem.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; dodać margarynę.
Umieść na średnim ogniu, aż margaryna się roztopi.
Dodać plastry ananasa i gotować 4 protokół z każdej strony lub do miękkości.
Przenieś plastry ananasa na indywidualne talerze do serwowania.
Dodaj sok pomarańczowy, rum, i miód na patelni; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż mieszanina zostanie zmniejszona do 1/2 szklanki.
Wymieszać sok pomarańczowy równomiernie na plastry sosny i jabłka; każdy plaster wymieszać z 1/4 szklanki mrożonego jogurtu.