Ananas-Dulce de Leche Torta

Ananas-Dulce de Leche Torta
Jeśli $1.49 za porcję spada twój budżet, ananas-Dulce de Leche Torta może być super Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 605 kalorii, 5G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Jeśli masz cukier, skrobię kukurydzianą, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dulce de Leche-lody ananasowe, Milkshake Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), oraz Suflet śniadaniowy z limonką, ananasem i Mascarpone z Dulce de Leche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ananasa w robocie kuchennym i pulsuj, aż stanie się gęstym puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
(kubańska Mieszanka Przypraw)(kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Przenieść ananasa do dużego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(kubańska Mieszanka Przypraw)(kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Skrobię kukurydzianą i wodę ubić w małej misce i wymieszać z ananasem. Wymieszać z cukrem i solą i doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty i dżem jak, 45 do 60 minut. Od ognia, wymieszać z masłem. Całkowicie schłodzić, 30 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
(kubańska Mieszanka Przypraw)(kubańska Mieszanka Przypraw)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Lekko kurz czysty, suchy licznik i wałek do ciasta z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
5
Rozwałkuj jeden rozmrożony arkusz ciasta francuskiego na prostokąt o wymiarach 20 na 14 cali (patrz UWAGI powyżej).
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Przeciąć na pół w poprzek i przenieść do przygotowanych blach do pieczenia. Nakłuć ciasto widelcem i piec do złotego koloru, naprzemiennie arkusze w połowie pieczenia, 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Przenieść do regałów chłodzących. Gdy arkusze są chłodne, przenieś arkusze ciasta bezpośrednio do regałów chłodzących, rozwałkuj drugi arkusz rozmrożonego ciasta francuskiego i powtórz procedurę pieczenia. Ostudzić ciasto całkowicie, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
8
Przenieś jeden pieczony i schłodzony arkusz ciasta francuskiego na duży talerz lub odwróconą blachę do pieczenia wyłożoną pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
9
Połowę dżemu ananasowego rozłóż na blasze ciasta francuskiego. Wierzch z drugim arkuszem ciasta francuskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Dżem AnanasowyDżem Ananasowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
10
Rozprowadzić 3/4 szklanki dulce de leche na cieście (patrz UWAGI powyżej). Powtórz z pozostałymi arkuszami ciasta francuskiego, dżemem ananasowym i dulce de leche. Kurz cukiernika na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Dulce De LecheDulce De Leche
Dżem AnanasowyDżem Ananasowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
11
Pokroić na kawałki ostrym nożem i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn