Amy' S Po ' Man green Beans and Sausage Dish
Amy ' Po ' człowiek zielona fasola i danie kiełbasa może być tylko przystawka szukasz. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 329 kalorii, 14g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Jeśli masz fasolę, ziemniaki, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 91%. Spróbuj Włoska kiełbasa i fasolka szparagowa, Nadruk: jeden patelnia Słodki Ziemniak, Kiełbasa z kurczaka i fasolka szparagowa-smukła Kuchnia, oraz fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolkę szparagową umieścić w dużym rondlu z pokrywką lub powolną kuchenką.
Fasolę zalać wodą do przykrycia; wymieszać z solą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż fasola są bardzo miękkie, 3 do 4 godzin; dodać wodę przez cały czas gotowania w razie potrzeby, aby utrzymać wilgotne.
Dodać wędzoną kiełbasę i ziemniaki; przykryć i dusić, aż ziemniaki są bardzo miękkie i fasola i ziemniaki wchłonęły dymny smak kiełbasy, o 2 więcej godzin.