Amaretto czekoladowe ciasteczka z orzechami włoskimi
Przepis Amaretto czekoladowe Brownies z orzechami włoskimi jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 94 grosze za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 12. Jedna porcja zawiera 569 kalorii, 7G białka, oraz 32G tłuszczu. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać cukier puder, orzechy włoskie, cukier i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasteczka Z Białej Czekolady Amaretto, Bezglutenowe czekoladowe ciasteczka do żucia z orzechami włoskimi i olejem kokosowym, oraz Brownie z ciemnej czekolady z Espresso, prażonymi orzechami włoskimi i soloną polewą karmelową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Linia 9 na 9 kwadratową patelnię do pieczenia z pergaminem, upewniając się, że papier wisi na krawędziach. Posmaruj papier masłem, żeby ciasteczka się nie kleiły. Masło i czekoladę rozpuścić na podwójnym kotle i delikatnie mieszać, aż będzie gładka i błyszcząca.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać do miski i odstawić.
W misce wymieszać jajka, cukier i amaretto, aż się połączą.
Wlać mieszaninę czekolady i nadal ubijać aż do połączenia. Stopniowo dodać mieszaninę mąki, a następnie dodać orzechy włoskie i włączenie drewnianą łyżką.
Przenieść ciasto do pieczenia i piec przez 40 do 45 minut lub aż tester ciasto wychodzi czysty po włożeniu do środka patelni. Po zakończeniu Odwróć na deskę do krojenia, usuń papier i pokrój w kwadraty.
Dekoruj cukrem pudrem i podawaj.