Almond Coated Basa
Need a pescatariańskie danie główne? Almond Coated Basa może być super przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1078 kalorii, 91g białka, oraz 67 g tłuszczu każdy. Na $7.8 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, pieprz cayenne, mielone migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Almond Coated Basa, Nie ma sobie równych pieczona Basa, oraz Chrupiąca Pieczona Basa.
Instrukcje
W misce połączyć zmielone migdały, parmezan i spices.In oddzielną miskę, ubić jajko z maślanką. Odstawić.Pat filety rybne suche. Zalać mąką i strząsnąć nadmiar.Filety rybne zanurz w mieszaninie jaj, następnie mieszaninie migdałów i delikatnie naciśnij mieszankę migdałów na rybie.
Rozgrzać olej w dużej patelni na średnim ogniu.Gotować filety rybne przez 3-5 minut na stronę lub do momentu, gdy ryba będzie opagque i płatki łatwo widelcem.