Almond Buttercrunch
Almond Buttercrunch może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 83 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką migdały, masło, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Maca Buttercrunch, Ciasteczka Z Brązowego Masła, oraz Czekoladowy Toffi Buttercrunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu na małym ogniu, połączyć masło, cukier i 1 szklanka posiekanych migdałów. Stale mieszaj, aż mieszanina się zagotuje, a następnie nie mieszaj ani nie wstrząsaj.
Ciepło do 300 do 310 stopni F (149 do 154 stopni C), lub do momentu, gdy niewielka ilość syropu wpadnie do zimnej wody tworzy twarde, kruche nici.
Wlać na dużą blachę z masłem. Natychmiast naciśnij chipsy czekoladowe na gorące cukierki. Gdy czekolada topi się, rozłóż ją w powłokę na cukierkach.
Na wierzch posypać drobno posiekanymi migdałami; ostudzić i rozbić na nierówne kawałki.