Alaska King Crab "Nachos"
Przepis Alaska King Crab "Nachos" jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 24 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oleju roślinnego, Alaska King Crab leg in shell, pasta wasabi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj BBQ King Crab, Ptysie Z Kraba Królewskiego, oraz King Crab Risotto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Stack 12 won Ton owijki razem i trim stos w 3-calowy kwadrat. Powtórz z pozostałymi wygranymi tonami.
Przenieś 1 won ton na naoliwioną powierzchnię roboczą i lekko umyj górną część olejem. Top z innym won ton i lekko szczotkować olejem. Powtórz z pozostałymi wygranymi tonami(w ten sposób obie strony stają się lekko naoliwione).
Umieść 1 won ton w filiżance patelni muffin, naciskając go delikatnie na dole i na boku, aby utworzyć filiżankę. Powtórz z pozostałymi wygranymi tonami i posyp solą do smaku.
Piec wygrał kubki ton w środku piekarnika, aż chrupiące i złoty kolor, 7 do 10 protokół.
Przenieś kubki won ton do stojaków do ostygnięcia (będą nadal chrupkie).
Miąższ miąższu z awokado i masuj grubo widelcem. Wymieszać szalotkę, 1 łyżkę soku z limonki i wasabi do smaku. Doprawić solą i pieprzem.
Wyjąć mięso kraba z muszli i pokroić w kostkę 1/2 cala. Wrzucić kraba z pozostałą łyżką soku z limonki i soli do smaku.
Łyżka guacamole do kubków won ton i top z kraba.
* Kubki Won ton mogą być wykonane 2 dni wcześniej i przechowywane w hermetycznym pojemniku w chłodnej temperaturze pokojowej.* Guacamole mogą być wykonane 4 godziny wcześniej. Schłodzić i przykryć powierzchnię folią.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Laguna Winery Russian River Chardonnay z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Laguna Winery Rosyjska Rzeka Chardonnay]()
Laguna Winery Rosyjska Rzeka Chardonnay
Położony w samym sercu Rosyjskiej doliny rzeki, Laguna Ranch Vineyard jest domem dla światowej klasy Chardonnay w ciągu ostatnich 30 lat. Winnica zawdzięcza swój długi sezon wegetacyjny chłodnej mgle, która spływa z Oceanu Spokojnego, dając naszym winogronom Chardonnay delikatną równowagę między rześką kwasowością a dojrzałymi smakami owoców. Elegancki wyraz swojej imiennej winnicy, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay jest wyjątkowo dobrze zbalansowanym i luksusowym winem. Otwiera się nutami jabłka, gruszki, pigwy i mandarynki, oprawionymi słodkimi nutami azjatyckiej przyprawy. Dobrze wyważony i bogaty, ten Chardonnay ma wyraziste odczucia w ustach i warstwowe, utrzymujące się wykończenie.