Absolutnie pyszna zapiekanka z zieloną fasolą od podstaw
Przepis absolutnie pyszna zapiekanka z zielonej fasoli od podstaw może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w około 35 minut. Na 1,24 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 426 kalorii. 83 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś smażoną cebulę, grzyby crimini, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Absolutnie pyszna, Chuda Zapiekanka Enchilada z wołowiną i fasolą z punktami Weight Watchers, Zapiekanka Z Zielonej Fasoli Od Podstaw, oraz Zapiekanka Z Zielonej Fasoli Od Podstaw.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieścić fasolkę w rondlu i wypełnić około 1/2 cala wody. Doprowadzić do wrzenia i pary, aż ziarna będą miękkie, ale nadal jasnozielone, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Dodać cebulę i pietruszkę; gotować i mieszać, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Ubić w mące do wymieszania, następnie wymieszać ze skórką cytrynową, solą i pieprzem. Stopniowo ubijaj mleko, stale mieszając, aby nie tworzyły się grudki,a następnie mieszaj ze śmietaną. Ogrzać na średnim ogniu, aż sos zacznie bąbelkować. Wrzucić fasolkę szparagową i grzyby, mieszając do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Srebrne Nonpareile
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Zdjąć z ognia i wrzucić krótko z niektórymi serem Cheddar i francuski smażone cebule, oszczędzając niektóre z każdego posypać na górze. Łyżka do naczynia 1 1/2 quart zapiekanka i top z zastrzeżonych cebuli i sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Francuska Cebula Smażona
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści, około 15 minut.