Absolutnie grzeszne czekoladowe ciasteczka czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 223 kalorie, 3G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 31 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, czekolada, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Absolutnie Grzeszne! Lepki Budyń Toffi Z Sosem Pekan Toffi, Pełnoziarniste Czekoladowe Ciasteczka Orzechowe {Moje Ulubione Ciasteczka Czekoladowe}, oraz ciasteczka czekoladowe bez jajek / miękkie ciasteczka czekoladowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). W kuchence mikrofalowej lub nad podwójnym kotłem rozpuść niesłodzoną czekoladę i masło razem, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładkie. Przesiać razem mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzona Czekolada Do Pieczenia
Soda Oczyszczona
Masło
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny Kocioł
Mikrofalówka
Piekarnik
2
W średniej misce ubić cukier, jajka i wanilię do lekkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
3
Wymieszać w mieszaninie czekolady, aż dobrze wymieszane. Przesiane składniki mieszamy na przemian z kwaśną śmietaną, następnie mieszamy w kawałkach czekolady. Upuść przez zaokrąglone łyżki stołowe na nieprzetworzone arkusze ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Kwaśna śmietana
Czekolada
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na blasze do pieczenia przez 5 minut przed przeniesieniem do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.