Ułożyć pieczeń na patelni; wymieszać z 2 łyżkami. sosu do steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Steków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec 35 do 40 minut lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 60° dla średnio rzadkich lub155 dla średniej doneness, szczotkowanie z 2 łyżki. pozostałego sosu stekowego po 20 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Steków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Odstawić na 15 minut (temperatura wewnętrzna wzrośnie o -12° podczas stania).
5
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Dodać wystarczającą ilość wody do pokrycia. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować na wolnym ogniu 10 do 12 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
7
Odcedzić ziemniaki, pozostawiając ziemniaki na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
8
1/4 szklanki masła pokroić na kawałki; dodać do ziemniaków wraz z natką pietruszki. Wrzucić szczelnie, aż ziemniaki są równomiernie pokryte. Doprawić solą i pieprzem. Przykryj, aby się ogrzać.
Napełnij dno podwójnego kotła kilkoma centymetrami wody. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. W międzyczasie wymieszać pozostałe 1/4 szklanki sosu stekowego i szalotki w górnej części podwójnego kotła; umieścić bezpośrednio na palniku( nie nad dolną częścią podwójnego kotła wypełnionego wodą)i gotować 3 minuty lub aż zgęstnieje, często mieszając.