A. 1.- Béarnaise Chateaubriand

A. 1.- Béarnaise Chateaubriand
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać A. 1.- Béarnaise Chateaubriand spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Ten bezglutenowy przepis służy 22 i kosztuje 1,34 zł za porcję. Jeśli masz żółtko, pieprz, młode ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Châteaubriand, Chateaubriand A La Maison, oraz Châteaubriand For Two w / Sauce Béarnaise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ułożyć pieczeń na patelni; wymieszać z 2 łyżkami. sosu do steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec 35 do 40 minut lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 60° dla średnio rzadkich lub155 dla średniej doneness, szczotkowanie z 2 łyżki. pozostałego sosu stekowego po 20 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Odstawić na 15 minut (temperatura wewnętrzna wzrośnie o -12° podczas stania).
5
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Dodać wystarczającą ilość wody do pokrycia. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować na wolnym ogniu 10 do 12 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
7
Odcedzić ziemniaki, pozostawiając ziemniaki na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
1/4 szklanki masła pokroić na kawałki; dodać do ziemniaków wraz z natką pietruszki. Wrzucić szczelnie, aż ziemniaki są równomiernie pokryte. Doprawić solą i pieprzem. Przykryj, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
9
Napełnij dno podwójnego kotła kilkoma centymetrami wody. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. W międzyczasie wymieszać pozostałe 1/4 szklanki sosu stekowego i szalotki w górnej części podwójnego kotła; umieścić bezpośrednio na palniku( nie nad dolną częścią podwójnego kotła wypełnionego wodą)i gotować 3 minuty lub aż zgęstnieje, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
10
Dodaj 2 Łyżki. pozostałego masła; mieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
11
Zdjąć z ognia.
12
Dodać żółtko i estragon; mieszać trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
13
Umieścić na dnie podwójnego kotła wypełnionego gotującą się wodą; gotować i mieszać aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
14
Dodaj pozostałe 6 łyżek. masło, 2 łyżki. jednocześnie mieszając trzepaczką po każdym dodaniu, aż masło całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
15
Zdjąć z ognia; przykryć, aby utrzymać ciepło.
16
Mięso pokroić w plasterki. Polać sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
17
Podawać z ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 22 m.
Porcje22
Ocena Zdrowia3
Magazyn