90 Minut Turcja
90 minut Turcja jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Ten przepis służy 54. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka indyka, mielonego pieprzu, lodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj 30-Minutowe Chili Z Indyka, 25-Minutowe Indycze Chili, oraz 20-Minutowe Indycze Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: jedna 10-funtowa torba samoświetlająca węgiel drzewny, 1 nowy stalowy kosz na śmieci, jeden metalowy stos od 2 do 3 stóp lub metalowy rożen, 1 rolka wytrzymałej folii aluminiowej
Aby zalać indyka solanką, dokładnie wyczyść kosz na śmieci środkiem do czyszczenia żywności. Suchy. Następnie dodaj 3 galony wody, sól, pieprz, zioła i indyka. Na koniec wyciśnij cytryny do solanki.
Dodać trochę lodu i pozostawić indyka do solanki przez 12 do 24 godzin, ponowne oblodzenie podczas procesu, aby utrzymać temperaturę poniżej 40 stopni F. To solenie jest opcjonalne.
Aby ugotować ptaka, wyjąć z solanki i osuszyć ręcznikami. Lub, w przypadku opcji bez solanki, wyjmij ptaka z opakowania, osusz ręcznikami i nałóż sól i pieprz Na Zewnątrz ptaka.
Następnie umieść folię na równym podłożu, tworząc kwadrat o powierzchni 3 stóp.
Umieścić kołek w ziemi i umieścić indyka na stosie, nogi pierwszy. Przykryj indyka koszem na śmieci i nałóż połowę węgli na puszkę, a resztę szczelnie wokół podstawy puszki.
Rozświetl węgle równomiernie i pozwól im ogrzać się do gorąca, a następnie Ustaw zegar na 90 minut i zrelaksuj się.
Po 90 minutach ostrożnie wyjąć węgle za pomocą tokarki lub łopaty kominkowej i odkryć.
Wyjmij indyka i pozostaw na 10 minut przed rzeźbieniem.