5 smak wapiennego szlamu przyozdobionego szalonymi kamieniami

5 smak wapiennego szlamu przyozdobionego szalonymi kamieniami
Need a bezglutenowa i wegetariańska przystawka? 5 smak wapienny szlam przyozdobiony szalonymi kamieniami może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 20 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka sody oczyszczonej, olej z limonki, kryształy kwasu cytrynowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Babeczki wypełnione śluzem z lukrem bagiennym { aka babeczki z limonką kokosową}, Key Lime Pie Ice Cream-smak tropików, oraz Mad Cheddar: Cheddar Black Pepper Breakfast Biscuits.

Instrukcje

1
W przypadku śluzu limonkowego: wlać 3 szklanki wody, słodzone mleko skondensowane, brązowy cukier, sól i sok z limonki do blendera lub malaksera i pulsować, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Niebieskich Ziemniaków2 Funty Niebieskich Ziemniaków
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj barwnik spożywczy i pulsuj jeszcze 2 do 3 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
3
Wlać mieszaninę do sitka nad dużą miską lub dzbanem. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Do szalonych kamieni: mocno odkurzyć blachę z cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Posypać 1 1/2 łyżki kwasu cytrynowego na cukier puder.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Kwas CytrynowyKwas Cytrynowy
6
Do dużego rondla włożyć granulowany cukier i dodać wystarczającą ilość wody, aby całkowicie zwilżyć cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Dodaj syrop kukurydziany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
8
Umieść rondel na średnim ogniu. Aby uniknąć krystalizacji, posmaruj wszelkie kryształy cukru wilgotną szczotką do ciast lub lekko spryskaj butelką z rozpylaczem. Mieszaj lekko mieszaninę, aż zacznie się gotować, a następnie przestań mieszać. Obniż ciepło do średniego, umieść termometr cukierkowy na patelni i pozwól mieszaninie cukru dojść do 305 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Wyjąć rondel z ognia i odstawić do ostygnięcia do 275 stopni F. Następnie dodać sodę oczyszczoną, olej wapienny i zielony barwnik spożywczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fioletowe PosypkiFioletowe Posypki
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Olejek WapiennyOlejek Wapienny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
10
Wymieszać do momentu włączenia.
11
Wlać mieszaninę na przygotowaną blachę do pieczenia i posypać pozostałym kwasem cytrynowym. Odstawić do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwas CytrynowyKwas Cytrynowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
12
Montaż: gdy mieszanina mad rocks zostanie całkowicie schłodzona, wyjmij twarde kawałki z przygotowanej patelni i połóż na desce do krojenia. Młotkiem rozbij szalone skały na małe kawałki. Zwilż krawędź karbowanego kieliszka z wapiennym szlamem i zanurz się w szalonych skałach, aby całkowicie pokryć krawędź. Powoli wlać szlam wapienny do przygotowanego kieliszka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
StrzałStrzał
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn