5 Składnik bekon hamburgery z Cheddar i czerwona cebula z parmezanem Popcorn Black-Eyed Peas

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać 5 Składnik hamburgery bekon z Cheddar i czerwona cebula z parmezanem Popcorn Black-Eyed Peas spróbować. Jedna porcja zawiera 710 kalorii, 58g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz ostry cheddar, sól, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to 5 Składnik bekon hamburgery z Cheddar i czerwona cebula z parmezanem Popcorn Black-Eyed Peas, Pieczony kurczak z parmezanem z Czarnookim groszkiem, oraz Black-Eyed Peas with Bacon.
Instrukcje
Na hamburgery: płaszcz na patelni kuchennej lub patelni z natryskiem do gotowania i ustawić na średnim ogniu, aby podgrzać. W dużej misce, połączyć wołowinę, boczek, sól, i czarny pieprz.
Dobrze wymieszać i ukształtować mieszaninę na 4 paszteciki, każda o grubości około 1 cala.
Umieścić hamburgery na gorącej patelni i gotować 3 do 5 minut na stronę, dla średnich. Ułóż cebulę wraz z hamburgerami i grilluj 1 minutę na stronę, aż tylko złoty.
Umieść ser na hamburgerach i gotuj 1 minutę, aż ser się rozpuści.
Hamburgery podawać na bułkach z cebulą na wierzchu.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać groszek i gotować 3 do 5 protokół, aż złoty kolor.
Dodać sól i czarny pieprz do smaku i wymieszać do okrycia.
Zdjąć z ognia i wymieszać z parmezanem i pietruszką.
Podawać razem z hamburgerami.