5-przyprawowe grillowane udka z kurczaka z glazurą jeżyn
Pięć przypraw grillowane udka z kurczaka z jeżyn polewa wymaga około 19 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 211 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka soli, imbir, dżem z jeżyn i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to 5-przyprawowe grillowane udka z kurczaka z glazurą jeżyn, Grillowane udka z kurczaka z Tamaryndowcem i pomarańczową glazurą, oraz Grillowana Prosciutto owinięta brzoskwiniami z jeżyn glazurą balsamiczną.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w małej misce.
Mieszankę przypraw posypać równomiernie kurczakiem.
Umieść kurczaka na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; gotuj kurczaka 6 minut z każdej strony lub do zakończenia.
Podczas grillowania kurczaka, połączyć dżem i dalej 3 składniki w patelni nonstick. Dusić na średnim ogniu 8 minut lub aż szkliwo zmniejsza się do 1/2 szklanki.
Polewamy równomiernie kurczakiem; w razie potrzeby udekorować jeżyny.