5 Minut Tosty Migdałowy Sernik Ciasto
Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.42 za porcję. Jedna porcja zawiera 454 kalorie, 6G białka, oraz 17g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś mleko, chłodną bitą polewę, gotową do użycia waniliową skórkę z okruchów wafli i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj 5 Minut Tosty Migdałowy Sernik Ciasto, Cynamon i prażone migdały Dulce de Leche Sernik Popsicles, oraz No Bake Almond Butter Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać mleko i ekstrakt migdałowy w dużej misce.
Dodać mieszanki budyniowe. Ubić trzepaczką 2 minuty. Delikatnie wymieszać w 1 szklance ubitej polewy. (
Mieszanina będzie gęsta.)
Posypać 1/4 szklanki migdałów na dno skorupy; przykryć mieszaniną budyniu.
Pozostałą bitą polewę rozprowadzić na warstwie budyniu; posypać pozostałymi 2 łyżkami. migdały. Kryć się.
Przechowywać w lodówce kilka godzin, aż schłodzone. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.