4-Fasolowa Fasolka Po Bretońsku
4-Bean Baked Beans może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jeśli masz ocet, melasę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fasolka Zapiekana 3-Fasolowa, Cztery Fasolki Fasolki, oraz Fasolka Po Bretońsku podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść fasolę nerkową, fasolę maślaną, fasolę lima oraz wieprzowinę i fasolę w 2-kwartowym naczyniu do zapiekanek.
Podgrzej rondel na średnim ogniu; gotuj i mieszaj boczek, cebulę i czosnek, aż boczek będzie rumiany, około 10 minut.
Brązowy cukier, ketchup, ocet, melasę i musztardę ubić w mieszaninie boczku; gotować na wolnym ogniu, około 20 minut.
Sosem zalać fasolę w naczyniu do zapiekanki.
Piec w nagrzanym piekarniku do bulgotania, 1 godzina 15 minut.