3-Warstwowe Migdałowo-Kokosowe Batoniki Czekoladowe

3-Warstwowe Migdałowo-Kokosowe Batoniki Czekoladowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj 3-warstwowych migdałowo-kokosowych batonów czekoladowych. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 18 i kosztuje 73 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać kokosa, syrop klonowy, płatki ryżowe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 5900 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Batony Czekoladowo-Kokosowo-Migdałowe, Batony Czekoladowo-Kokosowo-Migdałowe, oraz Batoniki Czekoladowo-Migdałowo-Kokosowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj migdały do robota kuchennego i proces, aż powstanie drobny posiłek, tylko większy niż piasek. Teraz dodaj mąkę owsianą, olej, syrop i sól i proces aż do połączenia i lepkości. Na koniec dodać kubek płatków owsianych i proces, aż owies są posiekane i ciasto jest razem, ale owies nadal mają trochę tekstury do nich. Ciasto powinno sklejać się po wciśnięciu między palce. Ciasto równomiernie pokruszyć na przygotowanej patelni. Ciasto wcisnąć równomiernie na patelnię, w razie potrzeby zwilżając palce, aby zapobiec przyklejeniu. Ciasto wygładzić wałkiem do ciasta i nacisnąć opuszkami palców na krawędziach, aż do wyrównania.  Wyłup widelcem kilka dziur, aby umożliwić ucieczkę powietrza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Mąka OwsianaMąka Owsiana
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Piec, odsłonięty, przez około 13 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Umieść patelnię na stojaku chłodzącym na co najmniej 10 minut.Dla środkowej warstwy: w średnim rondlu, wymieszać masło migdałowe, olej, syrop, wanilia i sól i podgrzewać na średnim, aż olej kokosowy stopi się i mieszanina jest gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło MigdałoweMasło Migdałowe
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Trzepaczka w razie potrzeby.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Zdjąć z ognia. Gdy skorupa ostygnie przez 10 minut lub tak, wymieszać ryż chrupiące płatki zbożowe do mieszaniny masła migdałowego i wlać tę mieszaninę na wierzchu skorupy. Wygładzić i umieścić w zamrażarce na płaskiej powierzchni na 40-45 minut, aż środkowa warstwa będzie całkowicie solidna. Podczas gdy mieszanina zamarza, toast duże płatki kokosowe (patrz uwaga poniżej). Po zamrożeniu środkowej warstwy wyjąć z zamrażarki i podnieść drążek. Pokrój w 6 rzędów pionowo, a następnie pokrój 3 rzędy poziomo, aby uzyskać 18 małych pasków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KokosowePłatki Kokosowe
Masło MigdałoweMasło Migdałowe
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
6
Umieść batony w zamrażarce jeszcze raz, przygotowując polewę czekoladową.Do polewy czekoladowej: w rondlu roztopić czekoladę i olej kokosowy na małym średnim ogniu. Gdy połowa wiórów stopi się, wyjmij z ognia i mieszaj, aż będzie całkowicie gładka. Wymieszać z rozdrobnionym kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
Rozdrobniony KokosRozdrobniony Kokos
Olej KokosowyOlej Kokosowy
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Wyjąć batony z zamrażarki i łyżką niewielką ilość czekolady na wierzchu każdego batonu. Natychmiast posypać prażonymi płatkami kokosowymi. Włożyć batoniki do zamrażarki, aż czekolada się ustawi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KokosowePłatki Kokosowe
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
8
Podawać od razu (batony szybko się stopią, więc nie sugerowałbym trzymania ich zbyt długo). Resztki przechowuj w lodówce lub zamrażarce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W43 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia15
Magazyn