10-Minutowy Mus Z Białej Czekolady
Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $1.9 za porcję. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś truskawki, Baton do pieczenia, mleko sojowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj 5 minut Niemiecki mus czekoladowy, Czerwony, biały i niebieski (mus z białej czekolady, jagodowy Gelee, kokosowa Dacquiose z ciasteczkiem z orzechów laskowych), oraz Czekoladowy tort Brownie z musem z białej czekolady i karmelizowanymi bananami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 1-quart umieść 1 łyżkę mleka sojowego i 1 uncję piekarnika.
Podgrzać na małym ogniu, stale mieszając, aż bar do pieczenia stopi się i mieszanina jest gładka. Lekko schłodzić.
W międzyczasie, w średniej misce, ubić 3/4 szklanki mleka sojowego i budyń wymieszać z trzepaczką drucianą, aż mieszanina zostanie zmieszana i zagęszczona. Wymieszać w roztopionej białej mieszance do pieczenia, aż do dobrze wymieszanej. Złożyć ubitą polewą.
Aby służyć, łyżka do poszczególnych dań deserowych; podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce do czasu serwowania. Tuż przed podaniem, wierzch z jagodami; posypać startym białym batonem do pieczenia.