Żurawinowo-Czekoladowe Batony Z Masłem Orzechowym
Żurawinowo-czekoladowe batony z masłem orzechowym mogą być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 37 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz cukier granulowany, kremowe masło orzechowe, masło i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Batoniki z masłem orzechowym, żurawiną i czekoladą, Masło Orzechowe Żurawinowe Go-Batony, oraz Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmel batony (domowe Take 5 batonów).
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Patelnia Line 13x9 cali z folią, z końcami folii rozciągającymi się na boki; spryskać sprayem do gotowania.
Wymieszać mąkę, owies i sodę oczyszczoną do wymieszania.
Beat masło, masło orzechowe i cukry w dużej misce z mikserem, aż lekkie i puszyste.
Dodać jajko i wanilię; dobrze wymieszać. Stopniowo dodawaj mieszaninę mąki, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Wymieszać z czekoladą i żurawiną; delikatnie nacisnąć na dno przygotowanej patelni.
Piec 20 do 22 min. albo dopóki środek nie zostanie ustawiony. Całkowicie fajne. Użyj uchwytów foliowych, aby podnieść deser z patelni przed cięciem na pręty.