Żurawina Tangerine Conserve

Żurawina Tangerine Conserve
Cranberry Tangerine Conserve może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 111 godzina. Jeśli masz żurawinę, brązowy cukier, złote rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Żurawina Tangerine Conserve, Konserwa Żurawinowa, oraz Konserwa Żurawinowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń 4-na 1-calowy pasek skórki z 1 mandarynki za pomocą ostrej obieraczki do warzyw (najlepiej W Kształcie Litery Y), a następnie zeskrobaj biały rdzeń z paska. Wyciśnij 1/3 szklanki soku z mandarynek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkaMandarynka
WarzywaWarzywa
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
2
Sok, pasek skórki i pozostałe składniki zagotować w ciężkim średnim rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści, a następnie gotować na wolnym ogniu, odsłonięte, aż jagody pękną, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
SokSok
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia i całkowicie ostudzić. W razie potrzeby wyrzucić skórkę przed podaniem.
1
Konserwy mogą być wykonane 2 dni wcześniej i schłodzone.
TrudnośćEkspert
Gotowe W111 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn