Świąteczne makaroniki na Paschę
Świąteczne makaroniki na Paschę to bezmleczne deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 36 kalorii. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz Baker ' s angel Płatek kokosowy, sól, cukier, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Makaroniki Paschalne z cytrusowym akcentem, Zabawa Reniferów Poroża Wakacje Smakołyki / Wakacje Cookie Swap Pomysł, oraz Turcja Holiday Hash {idealne resztki wakacji } dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Wymieszać pierwsze 4 składniki w dużej misce. Wymieszaj białka z ekstraktem z migdałów, aż dobrze się wymieszasz.
Upuść łyżeczki ciasta, 2 cale od siebie, na lekko nasmarowane blachy do pieczenia. Wciśnij migdał do środka każdego ciastka.
Piec 20 min. lub aż brzegi są złotobrązowe. Natychmiast wyjąć z blach do pieczenia. Fajne na stelażach z drutu.