Świąteczne Czerwone Ogórki

Świąteczne Czerwone Ogórki
Boże Narodzenie czerwone ogórki może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Ten przepis służy 100. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 407 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jeśli masz wodę, cukierki cynamonowe, ogórki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 godzin i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 13%. Spróbuj Świąteczne Ogórki, Jak ogórki kiszone (czyli ogórki lodowe), oraz Świąteczne Babeczki Stollen - Świąteczna Klasyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ogórki obierz, podziel na pół wzdłuż i zeskrobaj nasiona łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2
Pokrój ogórek na pół koła 1/4 cala i umieść w szklanym lub ceramicznym garnku. Rozpuścić wapno marynowane w około 1 litrze wody o temperaturze pokojowej, zalać ogórki, a następnie dodać dodatkową wodę, aż ogórki zostaną pokryte przez 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
3
Odstawić w temperaturze pokojowej przez 24 godziny.
4
Ogórki odsączyć i dobrze spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Umieść w dużej doniczce i przykryj zimną wodą. Odstawić na 3 godziny, następnie odcedzić i ponownie spłukać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Powrót ogórki do garnka, dodać barwnik spożywczy, ałun, 1 szklanka octu i tyle wody, aby pokryć przez 1/2 cala. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować 2 godziny. Po ugotowaniu ogórków przez 2 godziny odcedzić i pozostawić do ostygnięcia przed umieszczeniem w szklanym lub ceramicznym słoiku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
AłunAłun
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Wymieszać cukier, 2 szklanki octu, 2 szklanki wody, cynamon czerwone gorące cukierki, i laski cynamonu w rondlu na średnim ogniu, aż cukier i cukierki rozpuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Wlać tę mieszaninę na ciepłe ogórki, przykryć i odstawić na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
9
Zapakuj ogórki do słoików kufli i przerabiaj w łaźni z gorącą wodą przez 15 do 20 minut. Przechowywać w lodówce wszelkie słoiki, które nie uszczelniają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W15 hrs, 5 m.
Porcje100
Ocena Zdrowia0
Magazyn