Łatwy Stek Salisbury
Łatwy Salisbury stek może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 19g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.09 za porcję. Mieszanka skondensowanego kremu zupy grzybowej, mielony pieprz, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Łatwy Stek Salisbury, Stek Salisbury, oraz Stek Salisbury.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszać mieloną wołowinę, owies, jajko, sos Worcestershire, ketchup, woda, suszona mielona cebula, sól, i pieprz w misce, aż równomiernie połączone; kształt na 6 pasztecików w kształcie owalnym.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować paszteciki w gorącej patelni, aż całkowicie rumiane, 2 protokół na stronę.
Przenieść rumiane paszteciki do naczynia do pieczenia.
Top paszteciki z krążkami cebuli. W misce wymieszać zupę grzybową i mleko; polać pasztecikami. Przykryj naczynie do pieczenia folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż będzie jędrny, gorący i szary w środku, około 45 minut. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać 160 stopni F (70 stopni C).