Łatwy Japoński Ogórek Kiszony

Łatwy Japoński Ogórek Kiszony
Przepis łatwy Japoński ogórek kiszony może zaspokoić Japońskie pragnienie w okolicy 24 godziny i 15 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 77 centów za porcję. 23 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką Japońskie ogórki, cukier, nasiona sezamu i kilka innych składników, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Japońskie Szybkie Ogórki Kiszone, Szybka Marynowana Sałatka W Stylu Japońskim, oraz Marynowana Japońska rzepa z Shiso z " małych słoiczków, dużych smaków.

Instrukcje

1
Ogórki umyć i pokroić w cienkie monety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
2
Umieścić w misce i posypać 2 łyżeczki soli na nich, i odstawić na pięć minut. Spłucz sól i odsącz ogórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Połącz wszystkie składniki w misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Umieścić w pojemniku z pokrywą i odstawić do lodówki na 24 godziny. Będą wtedy gotowe do jedzenia, ale osobiście uważam, że ich smak z czasem słabnie i lubię czekać 3-4 dni przed jedzeniem.

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn