Łatwe Nadziewane Pieczarki
Łatwe nadziewane grzyby może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 65 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 30. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, masło, piec top farsz mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwe Nadziewane Pieczarki, Łatwe Pieczarki Nadziewane Pesto, oraz Łatwe Resztki Farszu Nadziewane Pieczarki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać gorącą wodę do mieszanki farszu w średniej misce; mieszać tylko do zwilżenia.
W międzyczasie usuń łodygi z grzybów; posiekaj łodygi. Ugotować i wymieszać kapsle grzybowe w 3 łyżkach. masło w dużej patelni 5 min. lub aż lekko zbrązowieje.
Umieścić, zaokrąglone boki w dół, w płytkim naczyniu do pieczenia.
Dodaj łodygi i papryki na patelni; gotować i mieszać 5 min. albo do przetargu.
Dodaj do farszu; dobrze wymieszaj. Łyżkę do kapsli grzybowych; skropić roztopionym masłem.
Broil, 6 cali od ciepła, 5 min. lub aż do przegrzania.