Zupa z zielonej fasolki, która rozwali Twoje serce
Zupa z zielonej fasolki babci Heart-Stoppin' może być właśnie tym daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 1,46 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 13 g białka , 30 g tłuszczu i łącznie 373 kalorie . Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 1 godziny i 15 minut . Jeśli masz pod ręką ocet winny, mąkę, zieloną fasolkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nią delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobra zimą . 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną . Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 47% . Podobne przepisy to : Bakłażan i serce z karczocha Galettes , Zdrowe dla serca, Brownies z pełnego ziarna i Ciasteczka z masłem orzechowym w kształcie serca .
Instrukcje
Na dużej patelni smaż boczek na średnim ogniu, aż będzie prawie chrupiący.
Wyjmij kawałki boczku i odłóż na bok.
Ubij mąkę z tłuszczem z boczku na patelni, aż będzie gęsta i papkowata. Może być potrzebna większa lub mniejsza ilość mąki.
Wlej puszki fasoli do dużego rondla wraz z płynem i dodaj tyle wody, aby ją przykryć. Doprowadź do wrzenia i wmieszaj boczek i mieszankę tłuszczu z boczku. Zmniejsz ogień do małego i gotuj na wolnym ogniu przez około godzinę – im dłużej, tym lepiej. Dopraw octem do smaku.