Zupa z wołowiną i jęczmieniem

Zupa z wołowiną i jęczmieniem
Zupa z wołowiną i jęczmieniem może być dokładnie tą przystawką, której szukasz. Uważasz na swoją sylwetkę? Ten przepis bez nabiału ma 73 kalorie , 3 g białka i 1 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 12 osób i kosztuje 41 centów za porcję. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa z tym przepisem. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka selera, wody, pęczaku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 10 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje całkiem dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 62% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Zupa z wołowiną i jęczmieniem w wolnowarze , Zupa z grzybami i Sałatka z jęczmienia z warzywami .

Instrukcje

1
W naczyniu żeliwnym smaż wołowinę, seler i cebulę na średnim ogniu, aż mięso straci różowy kolor; odcedź.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj pozostałe składniki i doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj bez przykrycia przez 45–50 minut lub do momentu, aż jęczmień będzie miękki. Wyrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
JęczmieńJęczmień
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia16
Magazyn