Zupa warzywna z makaronem
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj zupę warzywną z makaronem. Za 62 centy za porcję przepis ten pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis pozwala na przygotowanie 6 porcji z 226 kaloriami , 12 g białka i 9 g tłuszczu każda. Ten przepis lubią 1 smakosze i kucharze. Mieszanka warzyw z mieszanki kalifornijskiej, warzyw z mieszanki kalifornijskiej, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa dzięki temu przepisowi. Od przygotowania do podania na talerzu przepis ten zajmuje około 30 minut . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 50% , co jest solidne. Azjatycka zupa z kurczakiem i makaronem , Azjatycka zupa z makaronem i Zupa z kurczakiem i makaronem ramen miso są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotuj mleko. Dodaj warzywa i ponownie zagotuj. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 6 minut. Dodaj ser i mieszankę zupy. Ponownie zagotuj. Zmniejsz ogień. Gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia przez 5-7 minut lub do momentu, aż makaron będzie miękki, a ser się rozpuści, od czasu do czasu mieszając.