Pizza Pasta Bake trwa około 50 minut od początku do końca. To danie główne ma 533 kalorie , 26 g białka i 34 g tłuszczu na porcję. Za 1,8 dolara za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest przeznaczony dla 2 osób. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakowało to śródziemnomorskie danie. Udaj się do sklepu i kup paprykę, parmezan, makaron łokciowy i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 47% , to danie jest solidne. Spróbuj Pastan e Fagioli (makaron z fasolą) , jesienny wypiek kukurydziany i niesamowite! Bez pieczenia ~ Makaron i ser dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Na patelni smaż kiełbasę, zieloną paprykę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ. Wymieszaj makaron, sos pomidorowy, 2 łyżki parmezanu, wodę, oregano i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Starty Odtłuszczony Cheddar
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Kotlety Z Polędwicy Wieprzowej Bez Kości, Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 2 Cali
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką Jagnięcą
Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki
2
Przenieść do lekko natłuszczonej 1-qt. naczynie do pieczenia; posypać pozostałym serem. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do momentu, aż płyn zostanie wchłonięty, a zapiekanka się rozgrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
12 Kotletów Z żeberek Jagnięcych, Z Kośćmi Pokrojonymi W Paski