Tort z masłem orzechowym i wstążką Blue-Ribbon

Tort z masłem orzechowym i wstążką Blue-Ribbon
Blue-Ribbon Peanut Butter Torte wymaga około 1 godziny i 15 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 14 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 11 g białka , 37 g tłuszczu i łącznie 664 kalorie . Za 1,32 USD za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 235 osób uznało ten przepis za przepyszny i sycący. Udaj się do sklepu i kup prażone w miodzie orzeszki ziemne, półsłodką czekoladę, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Wielu osobom ten deser bardzo przypadł do gustu. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 49% , to danie jest solidne. Wypróbuj Zucchini Ribbon Caper Salad , Zucchini Ribbon and Ricotta Pizza i Almond Crusted Torte , aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Nasmaruj tłuszczem trzy 9-calowe okrągłe formy do pieczenia; odstaw. W dużej misce ubij masło, masło orzechowe i brązowy cukier, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
RamięRamię
1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
2
Dodaj jajka, jedno po drugim, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Wbij wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
3
Wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól; dodawaj do ubitej masy na zmianę z maślanką, dokładnie ubijając po dodaniu każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Płatków Owsianych (szybkich Lub Zwykłych)1 1/2 Szklanki Płatków Owsianych (szybkich Lub Zwykłych)
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
4
Wlać do przygotowanych patelni (patelnie powinny mieć płytkie wypełnienie).
5
Piec w temperaturze 350° przez 17-20 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z foremek na kratkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
6
Do nadziewania w dużym, ciężkim rondlu zagotuj śmietanę i brązowy cukier na średnim ogniu. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1-2 minuty lub do rozpuszczenia się cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
7
Zdjąć z ognia, dodać czekoladę i masło orzechowe, mieszać, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
8
Przełóż mieszaninę do małej miski i schłódź, aż osiągnie konsystencję nadającą się do smarowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
9
Do lukru w dużej misce ubij serek śmietankowy i masło, aż się połączą. Ubij wanilię. Stopniowo ubijaj 1-1/4 szklanki cukru pudru, aż masa będzie lekka i puszysta. W małej misce ubij śmietanę i pozostały cukier puder, aż utworzą się sztywne szczyty; wymieszaj z mieszanką serka śmietankowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
10
Rozłóż nadzienie pomiędzy warstwami. Posmaruj lukrem wierzch i boki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
11
Udekoruj posiekanymi batonikami i orzeszkami ziemnymi. Przechowuj w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mini Batoniki Karmelowo-nugatowe W Czekoladzie (takie Jak Snickers®)Mini Batoniki Karmelowo-nugatowe W Czekoladzie (takie Jak Snickers®)
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn