Szawuot, Ruth i sernik

Szawuot, Ruth i sernik
Jeśli $2.1 za porcję spadki w budżecie, Szawuot, Ruth i sernik mogą być doskonałe Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 716 kalorii. Ten przepis służy 10. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soku z cytryny, cukier granulowany, pełnowymiarowe krakersy graham z miodem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Sernik czekoladowo-miętowy Ruth, Słynny Sernik cioci Ruth, oraz Babe Ruth Bars.

Instrukcje

1
Około 45 minut przed pieczeniem wyjmij serek z lodówki, aby mógł powrócić do temperatury pokojowej.Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
2
Umieść kawałek papieru pergaminowego na dnie 9-calowej patelni sprężynowej, a następnie uszczelnij krawędź patelni sprężynowej wokół podstawy. Podstawa powinna być pokryta pergaminem z krawędziami papieru wystającymi z boków patelni. Ten papier utrzyma sernik od przyklejania się do dna patelni. Nasmaruj wewnętrzne boki patelni springform masłem lub sprayem do gotowania, upewniając się, że boki są całkowicie pokryte. Nie spryskiwać pergaminem od spodu.WAŻNE: upewnij się, że patelnia springform jest całkowicie zablokowana i zabezpieczona wokół pergaminu! Nie ma nic gorszego niż napełnianie patelni z ciasta sprężynowego i posiadanie patelni rozpada się lub przecieka na Ciebie. Jeśli masz starszą lub niższą jakość patelni, która nie blokuje się szczelnie, możesz wyciąć pergamin w okrąg, aby wyrównać dno, a nie pozwolić na wystawienie krawędzi, więc nie ma warstwy pergaminu, aby zakłócać seal.In Robot kuchenny, pulsuj razem krakersy graham, cukier puder, posiekane orzechy włoskie, cynamon, gałkę muszkatołową i sól, aż powstanie kruchy proszek (około 30 sekund przetwarzania).
Składniki, których będziesz potrzebować
(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)
Całe Krakersy Graham, Połamane Na Duże KawałkiCałe Krakersy Graham, Połamane Na Duże Kawałki
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
3
Wlać roztopione masło na okruchy i kontynuować proces przez kolejne 10 sekund. Popchnij okruchy po bokach procesora, wymieszaj je łyżką i kontynuuj przetwarzanie przez około 10 sekund. Pod koniec przetwarzania okruchy powinny być równomiernie przyciemnione / zwilżone masłem. Mocno wcisnąć mieszankę okruchów w równomierną warstwę na dnie formy sprężynowej.Dokładnie oczyścić i wysuszyć Robot kuchenny. Połącz wszystkie składniki nadzienia sernikowego w robocie kuchennym, używając krótkich 1-sekundowych impulsów, aby wymieszać składniki przez około 15 sekund całkowitego czasu mieszania. Nie przesadzaj-spowoduje to zmianę konsystencji sernika. Konsystencja wypełnienia powinna być gładka (bez grudek), ale nie wodnista.Napełnij czajnik wodą i podgrzej go na płycie kuchennej. Gdy woda się nagrzewa, na przygotowaną patelnię należy ostrożnie wlać nadzienie sernikowe. Powierzchnię nadzienia sernika wygładzić łopatką lub łyżką; pop wszelkie duże pęcherzyki, które unoszą się na powierzchnię.Gdy czajniczek się zagotuje, ostrożnie napełnij szeroką patelnię gorącą wodą(nie spal się!).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
CzajniczekCzajniczek
4
Umieść patelnię na spodzie piekarnika i umieść patelnię springform na środkowym stojaku piekarnika nad patelnią z wodą. Tworzy to parne środowisko w piekarniku, które pozwala na bardziej równomierne pieczenie ciasta (patrz uwaga poniżej). Zamknij piekarnik i piec w temperaturze 325 stopni F dla jednego hour.At pod koniec godziny wyjmij patelnię z wodą z piekarnika. Zamknąć piekarnik, wyłączyć ogień i pozostawić sernik do ostygnięcia powoli wewnątrz piekarnika przez 3 godziny. To powolne chłodzenie zapobiegnie pękaniu górnej części ciasta. (Jeśli nie zależy ci na pękaniu, możesz schłodzić go z piekarnika, co szybciej przywróci temperaturę pokojową.) Po 3 godzinach wyjąć patelnię z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
5
Odstawić do temperatury pokojowej, następnie wstawić sernik do lodówki i schłodzić przez co najmniej 12 godzin. Delikatnie wyjmij ciasto z patelni springform po dokładnym schłodzeniu. Jeśli używasz polewy, rozłóż ją po schłodzeniu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
6
Podawać na zimno.Uwaga: wolę metodę gotowania na parze opisaną powyżej niż tradycyjną "kąpiel wodną" lub bain-marie-oszczędza to konieczności owinięcia patelni w folię. Próbowałem tego sernika zarówno w bezpośredniej kąpieli wodnej, jak i metodą pośredniego gotowania na parze, a wynik jest dokładnie taki sam. poza tym nie musisz się martwić o wodoszczelność patelni springform. Mniej hałasu, mniej zamieszania. :) W małym rondlu podgrzej 1/3 szklanki wody. Powoli rozpuść cukier i skrobię kukurydzianą, gdy woda się nagrzeje. Gdy mieszanina się zagotuje, dodaj jagody. Mieszać powoli i stale przez 4-5 minut, aż mieszanina będzie gęsta, syropowa i bąbelkowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
7
Zdjąć z ognia i wymieszać z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8
Niech polewa powróci do temperatury pokojowej, a następnie umieść ją w lodówce, aby schłodzić na 1 godzinę. Dobrze wymieszać przed rozłożeniem na wierzchu sernika.

Składniki

3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 łyżki syropu (boysenberry, jagodowy itp.)2 łyżki syropu (boysenberry, jagodowy itp.)2warzywo (np. szpinak)lody waniliowe i dodatkowe orzechy pekanlody waniliowe i dodatkowe orzechy pekan4warzywo (np. szpinak)mrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy907papryka habaneroserek śmietankowy (cztery 8 oz. Pakiety)serek śmietankowy (cztery 8 oz. Pakiety)4(częściowo & )(częściowo & )591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka do pieczeniamąka do pieczenia10pełnowymiarowe krakersy Honey grahampełnowymiarowe krakersy Honey graham591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepół na półpół na pół1porcja startego parmezanukrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone0warzywo (np. szpinak)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)10krewetki i żyłkiPatelnia Springform, papier do pergaminu, Robot kuchenny, patelnia do kąpieli wodnej, czajniczekPatelnia Springform, papier do pergaminu, Robot kuchenny, patelnia do kąpieli wodnej, czajniczek591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweżółty owocowy roll-upżółty owocowy roll-up1szczyptaSzczypta soliSzczypta soli1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 puszka (15 uncji) pokrojonych gruszek, odsączonych1 puszka (15 uncji) pokrojonych gruszek, odsączonych2Spód: okruszki z herbatników grahamroztopione masło niesoloneroztopione masło niesolone2warzywo (np. szpinak)Cukier puder i bita śmietana (opcjonalnie)Cukier puder i bita śmietana (opcjonalnie)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(sprzedawane w alejce mlecznej na rynku)(sprzedawane w alejce mlecznej na rynku)791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cmpasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cm
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn