Taco Stir-Fry to meksykańska przystawka. Za 1,21 USD za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy przepis wegetariański z dodatkiem lakto ovo zawiera 222 kalorie , 8 g białka i 8 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Aby przepis był tak aromatyczny, wystarczy mieszanka pieprzu, cebuli, kukurydzy i kilku innych składników. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 41% . Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Capsicum Besan Sabji (smażona papryka i mąka z ciecierzycy) , karela stir fry lub karela sabzi, jak zrobić karela stir fry i azjatyckie stir-fry No -Smażyć .
Instrukcje
1
Na patelni z powłoką nieprzywierającą smaż wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ. Wymieszaj pomidory, kukurydzę, chili w proszku, cukier, oregano, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając. Wymieszaj ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Sos żurawinowy, Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę