Sałatka z tuńczykiem i jajkiem

Sałatka z tuńczykiem i jajkiem
Sałatka z tuńczykiem i jajkiem zajmuje około 10 minut od początku do końca. Za 49 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis pozwala na przygotowanie 3 porcji, każda o zawartości 111 kalorii , 8 g białka i 5 g tłuszczu . Świetnie sprawdza się jako bardzo niedroga przystawka. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fana. Jeśli masz pod ręką tuńczyka w wodzie, jajko na twardo, majonez i kilka innych składników, możesz go przygotować. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną i peskatariańską . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular 0% , co jest bardzo złą oceną (ale wciąż możliwą do poprawienia). Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również przepisy takie jak Sałatka z smażonym tuńczykiem Ahi , Sałatka z tuńczykiem po śródziemnomorsku i Sałatka z tuńczykiem po południowemu .

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w małej misce i dobrze wymieszaj. Nałóż do pomidorów, użyj jako nadzienia do kanapek lub podawaj z krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia2
Magazyn