Puree ziemniaczane z serem cheddar

Puree ziemniaczane z serem cheddar
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych i wegetariańskich laktoovo do swojej skrzynki z przepisami, puree ziemniaczane z serem cheddar może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Jedna porcja zawiera 195 kalorii , 9 g białka i 3 g tłuszczu . Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób i kosztuje 92 centy za porcję. Od przygotowania do podania na talerzu, przepis ten zajmuje około 45 minut . Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowe dzięki temu przepisowi. Jeśli masz pod ręką tymianek lub ziemniaki Yukon Gold, śmietanę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Sprawdza się dobrze jako dodatek. Jest dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 74% , to danie jest dobre. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis spodobały się także : Puree z kalafiora z serem cheddar , Puree ziemniaczane z czosnkiem, szałwią i serem kozim oraz Dorsz z sosem pomidorowo-oliwkowo-chorizo i puree ziemniaczanym .

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki i czosnek w dużym rondlu i zalej wodą. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj przez 10-15 minut lub do momentu, aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Odpływ.
3
W dużej misce rozgnieć ziemniaki. Wymieszaj ze śmietaną, tymiankiem, solą, pieprzem i 1 szklanką sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Przełożyć do naczynia do pieczenia o pojemności 3 qt. wysmarowanego sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Posyp resztą sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
6
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 10–15 minut lub do momentu, aż ciasto będzie ciepłe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia29
Magazyn